Tisková zpráva: Začal třetí ročník soutěžní přehlídky THINK ARCH

Občanské sdružení Centrum české architektury vyhlásilo již třetí ročník přehlídky studentských prací a prací architektů do 40 let. Tématem letošního ročníku je udržitelnost a efektivnější využití materiálů a energie v architektuře.
Předmětem letošního ročníku přehlídky THINK ARCH jsou návrhy a realizace staveb, které vykazují prvky udržitelnosti, efektivnějšího využití materiálů a energie a zároveň kladou důraz na zvýšení kvality prostředí. Organizátoři hledají architektonicky kvalitní a invenční práce, které jsou svou koncepcí přínosné pro životní prostředí a kvalitu vystavěného prostředí.

O soutěžní přehlídce THINK ARCH 2014
THINK ARCH již třetím rokem vyhlašuje občanské sdružení Centrum české architektury ve dvou kategoriích jako každoroční přehlídku studentských prací a prací architektů do 40 let. Předmětem přehlídky jsou návrhy a realizace staveb, které vykazují prvky udržitelnosti, efektivnějšího využití materiálů a energie a zároveň kladou důraz na zvýšení kvality prostředí. Soutěžní přehlídka je vyhlášena v souladu se soutěžním řádem České komory architektů.

Tisková zpráva ke stažení (MS Word, 1,7 MB)