Sentient v nových kancelářích

SENTIENT je největší nezávislá poradenská společnost v sektoru stavebnictví a realit ve střední a východní Evropě. Pro PR a marketingovou spolupráci si vybrala Idealab.

SENTIENT spolupracuje se všemi typy klientů a organizací: od mezinárodních korporací, národních a účelových společností až po banky, pojišťovací ústavy, developerské společnosti, architektonické i projekční kanceláře a mezinárodní finanční instituce.
SENTIENT navazuje na působení společnosti Gardiner & Theobald ve střední a východní Evropě. Společnost Gardiner & Theobald byla založena v roce 1840 v Londýně a v roce 1990 byla požádána o spolupráci na několika projektech v České republice a na Slovensku. V roce 1991 získala první zakázku v Praze – to vedlo v roce 1993 k založení trvalé pražské pobočky. Samostatná pobočka v Bratislavě byla založena v roce 2004; předchozí projekty na Slovensku byly zajištěny skrze pražskou kancelář. V létě roku 2013 došlo, po dohodě s vedením Gardiner & Theobald v Londýně, k převzetí společnosti ve střední a východní Evropě stávajícím čtyřčlenným managementem (spoluvlastníky) a ke změně názvu společnosti na SENTIENT. Nyní má trvalé kanceláře v Praze, Bratislavě, Budapešti, Varšavě, Bukurešti, Černé Hoře a Záhřebu a poskytuje poradenství na projektech ve 13 zemích.

Tisková zpráva ke stažení
www.sentient.re